Nemzetek Konyhája


FalusiVakáció csoport
FalusiVakáció csoport

Magyarország

Magyarország:

Újházi tyúkhúsleves:

Hozzávalók:1,5-2kg-os tyúk 3 sárgarépa,2fehérrépa,1 kisebb zeller,kis karalábé,fél kelkáposzta,zöldborsó,gomba,1db paprika,1db paradicsom,1 fej vöröshagyma,5-6 gerezd fokhagyma,só,egész bors,

Elkészítése:A tyúkot főzzük kb 1 órát kis lángon,majd adjuk hozzá a zöldségeket,és a fűszereket.Kis lángon csak gyöngyözve forraljuk tovább,ha a tyúk megpuhult zárjuk el a lángot,és a zöldségeket vágjuk össze ízlés szerint (betétnek főzhetünk hozzá csigatésztát vagy cérnametéltet

 

 

 

 

 

  

Gulyásleves:

Tárkonyos csirkeragú leves:

Bakonyi gombaleves:   

 

 


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.